NATUURSTEEN - RESTAURATIE:

ANTIEKE BOUWMATERIALEN

antieke bouwmaterialen ornamentantieke ornamenten

antieke wasbak spoelbakpombak

antieke haardplatenhaardplaten

schouw pierre volvicpierre volvic

natuursteen tegelsantieke kerkdallen

 

 

 

AMBIANCE heeft altijd een wisselende voorraad antieke bouwmaterialen, met name van natuursteen.
Regelmatig komen er trappartijen en vloeren van marmer en hardsteen binnen, maar ook natuursteen voor de afwerking op poeren en muren.

Gebruikte bouwmaterialen hebben al een doorleefde uitstraling wat bij een authentieke woning vaak een vereiste is, deze bouwmaterialen dragen bij aan een passend goed ogend eindresultaat.

AMBIANCE is een natuursteenbedrijf met als specialiteit het restaureren en terugplaatsen van antieke schouwen, het “middelpunt”van de woning - de “ambiance” in de woning.
Tijdens de zoektochten in België en Frankrijk komen we diverse bouwmaterialen tegen die we graag weer toepassen in een passende woning.

Met regelmaat komen we fraaie gootsteenbakken en uitgekapte drinkbakken tegen, soms moeten we ze opzuiveren om ze vervolgens weer terug te plaatsen in een nostalgische keuken.

Op maat gemaakte massieve hardstenen spoelbakken met profilering kunnen we verzorgen, nieuw gemaakte bakken met de uitstraling van toen.
Gootsteen of wastafelbakken zijn ook uit verlijmde panelen op maat te realiseren in marmer en hardsteen.

Ook wanneer u zelf uw toe te passen bouwmaterialen wil laten restaureren op opknappen kunt u bij ons terecht.
Door jarenlange ervaring op het gebied van natuursteen in de keuken en de badkamer kunnen we ook een plan opstellen om oude bouwmaterialen in combinatie met een nieuwe keuken en stenen werkblad te combineren en uit te voeren.