BEDRIJF:

ATELIER – SCHOUWKAMER

atelier schouwkamer randwijk

atelier schouwkamer randwijk

atelier schouwkamer randwijk

atelier schouwkamer randwijk

 

Schouwkamer

schouwkamer

schouwkamer

schouwkamer

schouwkamer

schouwkamer

 

 

 

In de schouwkamer van AMBIANCE staan er altijd wel enkele modellen aan schouwen opgesteld, daarnaast zijn er enorm veel variaties te bekijken van fraai bewerkte panelen in allerlei soorten en maten.

Omdat AMBIANCE maatwerk schouwen probeert te leveren is het vaak niet verstandig om een schouw vooraf al in elkaar te zetten, aanpassingen zijn dan moeilijk uit te voeren. Het streven is een schouw te vinden die qua model, bouwstijl en afmeting past bij uw (woon) situatie, het aanbod is groot en u zult wellicht een model vinden dat u aanspreekt.

Wanneer er ideeën zijn gaan we aan de slag om de schouw in alle ere weer te herstellen, vervolgens kunt u de schouw weer bekijken in het atelier  opgepolijst en vakkundig hersteld. De schouw  kan voorgemonteerd en opgesteld worden in het atelier zodat deze door u te beoordelen is op de details en afwerking alvorens hij geplaatst gaat worden in de woning.

Indien Ambiance net niet heeft wat u zoekt dan is er altijd een mogelijkheid om een bewerking of model  na te maken in antieke panelen op maat.

De kennis en machines zijn in huis om antieke schouwen en bouwelementen exact  op traditionele wijze na te maken indien dit gewenst is, dit is een stukje ambachtwerk wat uniek is in Nederland, voor een redelijk prijs uiteraard.
Tevens vindt hier de restauratie plaats van alle andere natuurstenen objecten die de zorg krijgen die ze verdienen.