BEDRIJF:

SAMENWERKING

ambachtelijke materialen

 

 

inbouwhaard 1 ambiance natuursteen

inbouwhaard 2 ambiance natuursteen

inbouwhaard 3 ambiance natuursteen

samenwerking schouwen

 

 

Door jarenlange ervaring op het gebied van natuursteenbewerken en restauratie hebben we diverse betrouwbare personen ontmoet waarmee we in het verleden geslaagde projecten hebben afgesloten. Stuk voor stuk ambachtslieden met kennis en specialiteit in de restauratie of renovatie van voor -oorlogse woningen en monumenten.

AMBIANCE werkt uitsluitend met vakbekwame flexibele specialisten met liefde voor het vak, graag helpen wij u erbij om goede en eerlijke vakmensen aan te bevelen.

AMBIANCE restaureert en monteert antieke schouwen, veelal in samenwerking met  vaste ervaren haardenbouwers.
Aanpassingen van de schoorsteen voor een veilige en verantwoorde  rookgasafvoer, een openhaard of fraaie moderne inbouwhaard, alles maken we zo dat de schouw er perfect en op de juiste manier omheen past. Op deze manier ontstaan er geen misverstanden en kunnen we alles onderling bespreken, zo behouden we het overzicht en kunnen de gehele opbouw  in  goed overleg realiseren , ook voor de nazorg.

 

 

Wanneer u een andere inbouwhaard of openhaard wenst dan is dit vaak probleemloos mogelijk u kunt uw oude marmeren schouw behouden of laten aanpassen.

Indien u juist een antieke schouw met een bepaalde gas of houthaard zoekt dan kunnen we u een groot assortiment aanbieden, in de ruim opgezette showroom van de haardenbouwer zijn veel modellen ook brandend te bekijken.
Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.